06-43834438   info@hhfinance.nl
Heeft u als ZZP'er nog geen website? Dan loopt u echt achter! Door een website haalt u meer uit uw business. Ik kan voor u in korte tijd een website maken in Wordpress voor slechts € 495! Website designers rekenen u het drie tot vijf dubbele. In de zomertijd krijgt u zelfs nog een korting van € 100! Naast uw pagina's kunt u hierop een blog maken met berichten. Deze blogs scoren in de zoekmachine van Google zeer goed, waardoor bezoekers uw website (nog meer gaan) bezoeken. En als dat goed wordt ondersteund met SEO (Search Engine Optimization), het optimaliseren van de website op zoekmachines, dan wordt u goed gevonden op het web. En dat wilt u toch?

Start
Allereerst verken ik met u hoe uw website qua 'look and feel' eruit moet zien. Wordpress biedt daartoe veel gratis templates. Wilt u zich alvast oriënteren dan zijn deze templates te vinden op //wordpress.org/extend/themes/. Als u een website wil met een meer professionele uitstraling dan raad ik u aan te kijken op de website van ThemeForest. Deze aanbieder biedt betaalbare templates aan van tussen de 20 en 50 dollar. Samen met u kijk ik welk template u het meest aanspreekt. Welke kleur(en) passen bij uw business? Wat wilt u uitstralen? Welk ontwerp weerspiegelt uw bedrijf op het web? Hoe wilt u zichzelf presenteren? Allemaal vragen die ik samen met u doorneem, zodat u uw website krijgt als visitekaartje van uw bedrijf.

Inhoud
Daarna bepaal ik samen met u hoe u de pagina's qua hiërarchie wilt indelen en hoe u de pagina's wilt noemen. De tekst van de pagina's kunt u aan mij aanleveren. Ik zorg ervoor dat uw website dan met uw tekst wordt gevuld. Verder bepaal ik samen met u welke items in de zijbalk(en) getoond moeten worden. Wilt u bijvoorbeeld social media elementen (bijvoorbeeld facebook, twitter, hyves, linkedin, etc.), een foto, een video boodschap, een banner, een archief, etc. Wordpress biedt daartoe legio aan mogelijkheden.

Beheer
Het beheer van de website is zeer eenvoudig en makkelijk te leren. Ik kan u daarbij helpen. En mocht u er niet uitkomen, dan kunt u mij altijd benaderen met uw vragen.

Voorbeelden?
Voorbeelden van websites, die ik heb ontwikkeld, zijn Arezze BV en Economen Netwerk. Beide organisaties zijn helaas niet meer actief en hebben de website verwijderd. De website van HHFinance is ook gemaakt in Wordpress.

Interesse?
Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.